lördag 16 juni 2007

Ny lördagsutflykt...

Idag var vi ute på ett diverseäventyr som innebar att åtminstone en av hållpunkterna blev att åka förbi dit vi skall flytta. Nu var det inte så jätteplanerat att hamna där men eftersom båda barnen somnade i sina barnstolar i bilen sådär strax före lunchtid gäller det ju att "offra sig och slå död på lite tid"... så vi åkte till Riksten :o)
Sen hittade vi för övrigt ett äkta lokalhak. En pizzeria och en Thai som delade lokal. *mums*... Vi åt pizza, Tobhbe åt korv med pommes och Maja... hon sov vidare :o)

I vilket fall som helst så upptäckte vi att vår tidigare gissning om läge på huset var fel. Nu har Älvsbyhus ställt upp en flagga som indikerar ungefärligt läge på området där vårt hus skall byggas, och det var lite längre *upp* i området än vi gissat. Det som var schaktat och så på tidigare blogginlägg är trol. det startade arbetet med förskolan och skolan som skall stå klar i augusti nästa år.



Sen har de kommit en bit till i bygget av det första huset. Nu är garaget monterat och man kan börja se lite hur det kommer att se ut.

Inga kommentarer: