torsdag 7 februari 2008

Det byggs på...

Blev ett eftermiddagsbesök idag i Riksten. Var lite ute efter att se om man kunde träffa markentreprenören Kämpedal som är ute och gräver massa grunder mm därute. Det jag hade för avsikt att fråga lite om var om man exempelvis kunde köpa en del matjord till tomten redan nu av dom som dom kunde tippa av på vår tomt. Vår tomt är ju belägen så att vi inte kommer att kunna tippa av jord på tomten om vi köper jord till sommaren. Husen står ju så pass tätt så det går ju inte att passera in med nån lastbil och hälla av. De var givetvis hjälpsamma, men det var ett klockrent nej just nu. Den stora anledningen var att det är så himla blött och geggigt där de skulle behöva backa in med fordonet så de skulle garanterat fastna med lastbilen. Blev det däremot minusgrader i en vecka eller så så att marken blir frusen - då är det inga problem att komma in.
Så det finns väl risk att det blir *jobbigt* att få in jord till gräsmattan om man inte skall beställa "helikopterleverans" :o)

I övrigt sen vi uppdaterade sist så har det kommit upp lite mer Höner-hus i området. Tomt 6 & 7 är resta, och det står ett Torgrim på Tomt 8. Grunden för hus 9 är också klar så det lär väl komma ett Torgrim till snart.



Sen är Lindrotharnas grund snart klar (tomt 2) - bara en sån sak! :o)


Tog också ett foto bortifrån visningshuset för att visa hur fiiiint väder det var och den stora grusade ytan som inte verkar bli bebyggd än... (varför?)


Egentligen skulle de tre fotona i det här inlägget ha kompletterats med ett fjärde kort, nämligen hur mina skor och nedre delar av byxorna sett ut efter att ha gått längs stavgången... *gegga-gegga-gegga*... men jag låter alla övriga Älvsbyhusägare som inte vandrat där än leva i tron att det är asfalterat och fint... :o)

1 kommentar:

Anonym sa...

Riktigt skojjigt, nu börjar det hända saker :)
/Ronnie & Cissi Lindroth