söndag 28 oktober 2007

Vi är grundlagda...

Dagens utflykt var egentligen ett besök tillsammans med Rogers vän och kollega Håkan för att titta på bygget. Håkan har s.k. riksbehörighet att vara kvalitetsansvarig vid byggen och är även van att ha den rollen vid stora byggprojekt. Nu är väl inte tanken att vi skall ha honom som kvalitetsansvarig eftersom det ingår en sån i entreprenaden, men däremot finns tankarna att han kan agera lite som "byggkontrollant" om det är så att man känner att det behövs. Men det får vi se framöver.

Däremot så var dagens besök intressant på lite annat sätt. Nu fanns det lite att titta på på tomten. Nästan helt klart, fattas bara att ställa ut grillen och tutta på :o)

















Japp, det är vår grund. Det mesta verkar klart, förutom att återfyllnad och anslutning av dräneringen inte är komplett.


















Grunden sett från annat håll. I bakgrunden syns även det s.k. visningshuset som är väldigt likt det hur vi köpt.


















Och här ser ni tomten vår... kvarstår liiite jobb med den, men det finns nog hopp om att den skall bli fin nån gång... hoppas vi :o)

















Ja vissa tyckte ju det var himla roligt att kunna springa runt. Det som var svårast att förstå för Tobbe var det där med att vi nu var "hemma"... men det fanns likväl ingen toalett att gå på när man blev kissnödig. Smått svårt att förklara som förälder :O)

Man kan väl även nämna att den första tomten högst upp på gatan (tomt 13) var ordentligt iordninggjord. Där var hela baksidan jätteplatt och de hade lagt på jord, i princip klart att slänga på gräsfrö såg det ut som. Fast nu måste ni kratta först för våra feta fotspår finns nu där i jorden :o)

1 kommentar:

Anonym sa...

Så kul, det är på G.
Tänk nästa höst sitter vi barnvakt i Riksten.....
Kram