torsdag 20 mars 2008

Nya huset - snart är det här. Gamla huset - snart hej då...

Nu är det inte långt kvar tills huset levereras och börjar monteras. Den 31:a mars är det leverans och resning av huset. Huvaligen, tänk att det snart är dags. Det är ju snart ett år sen vi skrev på pappren för huset och då kändes husleverans ruskigt långt bort - men tiden går, och snart är huset här...

Så huset - har du nummer 31500 skall du bo här :)


Och det är ju inte bara vårt hus som är på gång - fick höra ifrån Älvsbyhus att det är 4 hus som skall komma bara inom nån vecka, så det lär vara full fart med byggen därute snart...


Och vi hade ju försäljning av nuvarande huset förra veckan med påskrift osv i torsdags. I söndags hade köparen sin besiktning av huset som var ett villkor i kontraktet, och det var inga problem. Man hittade några småsaker som inte var några problem, samt två punkter man ville kolla lite närmare på. Men efter tisdagen då man gjorde en andra kontroll av de punkterna visade det sig att det inte var några problem alls. Det kändes skönt, framför med avseende på att köpet nu går i lås och man kan fokusera på det nya istället.

Så idag så ramlade det in en skön pengasumma på kontot också eftersom alla villkor för att vi skulle få handpenningen var uppfyllda. Det känns också bra.... Så därför firade vi det med barnvakt, Ikea, ett antal vitvaruleverantörer och en lunch på stan :o)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.