onsdag 12 december 2007

Annabergsvägen växer upp...

Idag blev det en liten bonusrunda ut till Riksten, på arbetstid till och med. Det blev en himla konstig morgon på jobbet då det vid strax före 9 blev strömavbrott och det höll i sig länge. Vad gör man då på kontoret när alla arbetsuppgifter i princip är dator- och elberoende? Jo ett besök i Riksten såklart!

Och nu har det börjat hända saker. Ett andra hus har kommit upp på Annabergsvägen (tomt 12+13) och man har även satt upp belysningsstolparna vid vägarna.

Och sen har även ett till Älvsbyhus kommit upp i samma länga som visningshuset. Har inte koll på vilket hus det är, men det är väl 3-4 tomter mellan det nya huset och visningshuset så det kan väl vara hus 14 eller nåt...

Sen har man börjat med markarbeten på allvar för vägen som skall gå genom området med Älvsbyhusen (Stavgången). Man håller på att schakta upp marken och lägga ner avlopp och fjärrvärme (om jag tolkar det rätt) och hela lilla gatan stavgången är även utstakad med pinnar. En grund verkar också i princip vara klar (för tomt 6)

Sen har det kommit upp lite nya radhus i området också. Götenehus har ställt upp sina radhus som kommer att stå ner mot skolan. Själa förskolebygget pågår också för fullt även om det mest är ett gigantiskt hål i marken (grundläggning) som är det som syns.

Två bilder, tagna med en *mindre-bra-mobilkamera*...

Fotat från vägen invid visningshuset:


Foto taget nerifrån flottiljvägen


Känns nästan trist när tomt 13 & 12 nu är bebyggda, och allt som syns hos oss är en grund :o)

*vi vill ha vår/sommar nu så vi får vårat hus*

2 kommentarer:

Klanis sa...

*Jag vill också ha vår/sommar nu så vi kan bli bjudna på grillparty i er nya trädgård*

Skönströms husbygge sa...

Men ojojoj, vart fick hon luft ifrån???
Vi som fortfarande väntar på en middag hos er. Men det är klart, ni flyttade ju in alldeles nyss... (mars)... HAHAHA...